TALPMASSZÁZS REFLEXOLÓGIA

Pihenj egy kicsit, relaxálj, gyógyulj! Megérdemled! 🙂cfadd41d-9fd5-4b6f-93e5-6c1081c44d11-3436-000003e37e0f3b66_tmp

Rengeteg dolgunk van. Kicsit le kell lassulnunk, mivel itt élünk a földön, hogy eleget tudjunk tenni a kihívásoknak. A talp, ami majdnem minden pillanatban érintkezik a földdel, átadja, illetve veszi fel az energiát. Nem mindegy mit adunk át!

Érzelmeink túlcsordulnak, régről hozott blokkokat hordozunk, szabaduljunk meg tőlük, miközben pihenünk és élvezzük a masszázs adta áramlatot. Váljunk meg az összes méreganyagtól, testileg, lelkileg!

Lenyűgöző az egyszerűsége és megkérdőjelezhetetlen a hatékonysága!

 

Talpmasszázs

 A talpon lévő zónák masszírozásával reflexhatást válthatunk ki a szervekben, így serkentjük az öngyógyító mechanizmusokat.

Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését és csökkenti az esetleges fájdalmakat. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. Serkenti a vér- és nyirokkeringést, ezáltal elősegíti a lerakódott salakanyagok távozását, és erősíti az immunrendszert. Energiákat tesz szabaddá, mellyel a tartás, és az arckifejezés is megváltozik. Lelki problémákban is segítséget nyújthat.

Minden fizikai tünet a szervezet energia – egyensúly felbomlását jelzi. A talpon tapintható a legnagyobb mértékben a felrakódás, ami már gyakran a tényleges tünetek kialakulása előtt is kitapintható. Ezért sorolható a talpmasszázs a megelőző (preventív) módszerek közé.

Várok Mindenkit szeretettel: Budapest XVI., Sashalom.
Bejelentkezés e-mailben vagy telefonon.